Pitajte stručnjaka

 

 

U današnje vrijeme kada se susrećete s mnoštvom poruka o poželjnom načinu podizanja djece, pretpostavljamo da često imate pitanja i nedoumice, primjerice: Postupam li dobro? Što mojem djetetu zaista treba? Činim li dovoljno? Kako raditi ono što je najbolje za dijete, a pri tome ne zanemariti sebe?...
Vjerujemo da vi najbolje poznajete svoje dijete i sebe, ali isto tako vjerujemo da bi vam iskustva i znanje stručnjaka u smislu podrške, jačanja i ohrabrenja povremeno dobro došla.
Stoga vam, dragi roditelji, na raspolaganju stoji i naš tim stručnjaka: ravnateljica, psiholog, pedagog, logoped i zdravstvena voditeljica vrtića. Iskoristite razgovor s nama za dobrobit vašeg djeteta. Pitanja o vašem djetetu u vrtiću možete postaviti i odgojiteljima vašeg djeteta za vrijeme održavanja individualnih razgovora rezerviranih samo za vas u dogovoru s odgojiteljima!
Ukoliko imate pitanja i nedoumice vezano za zdravlje i prehranu vašeg djeteta obratite se zdravstvenoj voditeljici vrtića.
Zabrinjavaju li vas kod vašeg djeteta poteškoće govorno- glasovne komunikacije ili imate pitanja vezano uz govorno jezični razvoj djeteta obratite se logopedu.
Zabrinjavaju li vas promjene u ponašanju vašeg djeteta ili želite znati da li je razvojno u skladu s dobi te dobiti informacije o spremnosti vašeg djeteta za školu, možete se obratiti psihologu.
Imate li pitanja vezano za odgoj i odgojne postupke ili jednostavno trebate savjet ili podršku u roditeljstvu obratite se pedagogu.


Ispiši stranicu